Antamrotaties van de zaken van de nikkelmijnbouw om winsten te maximaliseren

August 16, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Antamrotaties van de zaken van de nikkelmijnbouw om winsten te maximaliseren

PT Aneka Tambang Tbk (Antam) heeft het nevenprodukt van sommige nikkel bedrijfseenheden in het Oosten Halmahera van het Noordenmaluku door IUP in dochterondernemingen PT Sumberdaya Arindo (SDA) en PT Nusa Karya Arindo versterkt (NKA) te scheiden. Nikkelsegment.

 

Antamrotaties van de zaken van de nikkelmijnbouw om winsten te maximaliseren

 

Dolok Robert Silaban, directeur van bedrijfsontwikkeling in Antam, zei SDA en NKA is 100% bezeten direct of indirect gecontroleerde dochterondernemingen van Antam en heeft een bedrijfseenheid in de mijnbouw. De nevenproduktactiviteit stemt met de inspanningen van Antam overeen om de prestaties van de het nikkelzaken van het bedrijf te verbeteren op een meer geoptimaliseerde bedrijfsontwikkeling voor te bereiden, vooral aangezien het voorbereidingen treft om potentiële strategische investeerders goed te keuren.

 

Van de effectieve datum, bovengenoemd zullen Dolok, sommige nikkel, van NKA en SDA-bedrijfseenheden van de activiteiten van de nikkelmijnbouw in het Noorden Maluku spinnen.

 

Niet alleen dat, maar overeenkomstig de inspanningen van Antam om hoopt meer geoptimaliseerde activa te ontwikkelen en te beheren om de prestaties van het nikkelsegment te verbeteren, men dat het zijn zaken op een behendige, geconcentreerde en concurrerende manier kan ontwikkelen om de ontwikkeling van het nikkelzaken van Antam te steunen, met inbegrip van de lancering van EV-batterijenontwikkeling van industriële ecosystemen.

 

Antam is optimistisch dat het EV-programma van de batterijontwikkeling het gebruik van momenteel under-utilized limonite zal maximaliseren, die bij de HPAL-installatie zal worden verwerkt. Limonite door hoge druk het zure uitlogen (HPAL) wordt verwerkt systemen produceert nikkelhydroxyde (MHP) - gebaseerde die producten algemeen worden gebruikt om materialen met inbegrip van nikkel mineraal-gebaseerde batterijcomponenten te maken, één waarvan elektrisch voertuigbatterijen die is.

 

Antam heeft zeer grote en hoogstaande nikkelreserves en van middelen voorziet, met 381,91 miljoen natte ton nikkelertsreserves en 1,408.72 miljoen natte ton middelen die in 2021, Antam één van de grootste beheermaatschappijen van nikkelgoederen in Indonesië maken.

 

Ziend het reusachtige potentieel van nikkelgoederen, overeenkomstig de verplichting van Antam stroomafwaarts, onderzoekt het bedrijf selectief diverse samenwerking met potentiële strategische partners om de toegevoegde waarde van nikkelgoederen door diverse stroomafwaartse projecten te maximaliseren. Om de verplichting te steunen van de overheid aan het bereiken van groene energie, neemt Antam onafhankelijk aan de ontwikkelingsprojecten van de batterijketting, vooral EV-batterijen deel, of door het uitmaken deel van de Holding IBC of door diverse oriënterende samenwerking met strategische partners.

 

Het nevenproduktplan van sommige nikkel bedrijfssegmenten die door het bedrijf moeten worden uitgevoerd is ook de eerste stap om het project van de elektrisch voertuigbatterij te steunen. Men hoopt dat het nevenprodukt van sommige nikkelondernemingen zal helpen de bedrijfszakenontwikkeling versnellen.